N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Kever restauratie

Ackermans Autoschades kan ingeschakeld worden voor Kever restauratie. Als u een oude Kever hebt, wilt u dat deze in een mooie staat verkeert. Daar kunnen wij u bij helpen. Wij zijn expert als het gaat om het restaureren van oldtimers of klassiekers.

Wat komt er kijken bij Kever restauratie?

De Kever is een van de bekendste auto’s van Volkswagen, misschien zelfs wel een van de bekendste auto’s aller tijden. Dit type auto werd gebouwd van 1938 tot 2003. Nu is het een van de populairste oldtimers. Veel van de Kevers die nu te koop zijn, zijn oud en kunnen wel een restauratie gebruiken. Wij voeren zo’n restauratie graag voor u uit. Bij een restauratie van een Kever wordt er meer gedaan dan alleen een nieuwe verflaag aanbrengen. Zo restaureren wij ook het chassis, ophanging, motor, drijflijn, remmen, koetswerk, interieur, elektrische installatie en het koelsysteem/verwarming.

Volledige Kever restauratie of deel restauratie

Een Kever kan in zijn geheel worden gerestaureerd door ons, maar wij kunnen ook enkele kleine restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Alles is mogelijk bij ons. Als u meer wilt weten over onze restauratiemogelijkheden of een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bezoeken op de Halderse Akkers 5 in Sint-Michielsgestel, gelegen in de omgeving van Boxtel, Schijndel, Den Bosch, Best en Vught. Ook bent u altijd welkom om ons te bellen via 073-5513255.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving