N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Oldtimer restauratie kosten

Bent u benieuwd naar oldtimer restauratie en de kosten daarvan? Bij Ackermans Autoschades garanderen wij u dat deze kosten niet hoog zullen zijn. Wij werken altijd zeer voordelig, of wij nu schade herstellen, een onderhoudsbeurt plegen of een oldtimer restaureren. Naast een scherpe prijs kunt u bij ons ook rekenen op vakmanschap, een goede kwaliteit en een persoonlijke behandeling.

Een oldtimer restauratie: wat gaat dat kosten?

Wij kunnen u niet gelijk vertellen wat het kost om een oldtimer te laten restaureren. Dit is afhankelijk van het type restauratie. Zo kunt u kiezen voor een volledige restauratie. Hierbij wordt onder andere aandacht besteed aan de elektrische installatie, interieur, koetswerk, remmen, drijflijn, motor, ophanging, chassis en het koelsysteem/verwarming. U kunt echter ook kiezen voor een deelrestauratie als de oldtimer nog in redelijk goede staat is. Dit zal goedkoper zijn dan een volledige restauratie. Als u wilt weten wat de kosten zijn voor de restauratie van uw oldtimer, zult u dus eerst door moeten geven welke restauratiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw budget.

Contact opnemen

Als u meer informatie wilt over de kosten van een reparatie van uw oldtimer of graag een afspraak met ons wilt maken om de mogelijkheden te bespreken, raden wij u aan gelijk contact met ons op ten nemen. Wij zijn bereikbaar via 073-5513255. Ook kunt u altijd bij ons langskomen in Sint-Michielsgestel, gelegen in de regio van Boxtel, Schijndel, Den Bosch, Best en Vught.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving