N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Restaureren van oldtimers

Ackermans Autoschades is hét autoschadeherstelbedrijf in Sint-Michielsgestel en omgeving waar u terecht kunt voor het restaureren van oldtimers. Wij hebben ons hier in de afgelopen jaren veel in verdiept en hebben al veel oldtimers in oude glorie kunnen herstellen. Als u onze hulp inschakelt, kunt u rekenen op  vakmanschap, goede kwaliteit en een persoonlijke behandeling.

Ackermans Autoschades: hét autoschadeherstelbedrijf voor het restaureren van oldtimers

Wij bieden u de mogelijkheid tot een volledige restauratie of deelrestauratie. Welke bij u nodig is, hangt af van de staat waarin uw oldtimer verkeert. Soms is het vervangen van de motor of een nieuwe verflaag voldoende. Het kan echter ook zo zijn dat vrijwel alle onderdelen van de oldtimer vervangen moeten worden. Zo kan het restaureren van oldtimers een flinke klus worden. Vooraf bespreken we altijd uw wensen en budget, zodat wij u restauratiewerk kunnen afleveren waar u tevreden over bent.

Openingstijden

Als u ons wilt inschakelen voor het restaureren van oldtimers, bent u welkom om een keer bij ons langs te komen. U vindt ons op de Halderse Akkers 5 in Sint-Michielsgestel, niet ver gelegen van Boxtel, Den Bosch, Vught, Schijndel en Best. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. U kunt vooraf ook altijd even bellen als u zeker wilt weten dat wij tijd voor u kunnen vrijmaken. Wij zijn bereikbaar via 073-5513255.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving