N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Spotrepair Den Bosch

Ackermans Autoschades is er voor spotrepair in omgeving Den Bosch, Boxtel en Best. Wij zijn een autoschadeherstelbedrijf dat zich naast autoschadeherstel ook bezighoudt met onderhoud, spuitwerk en de restauratie van oldtimers. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakmanschap en goede kwaliteit bieden.

Spotrepair in regio Den Bosch bij kleine lakbeschadigingen

Vaak denkt men dat bij lakschade gelijk de auto moet worden overgespoten. Dit gebeurt ook regelmatig. Vaak blijft het niet bij het overspuiten van het beschadigde deel. Om zeker te zijn van een goede kleurovergang wordt vaak ook het naastliggende deel gespoten. Dat is een hele klus. Gelukkig is dit niet altijd nodig. Soms is spotrepair voldoende. Hierbij wordt alleen het deel van de lak dat beschadigd is, hersteld. Dit kan zeer snel worden gedaan en kost u vaak weinig. Kom dus met kleine lakbeschadigingen naar Ackermans Autoschades in regio Den Bosch voor spotrepair. Dan zorgen wij dat de schade snel hersteld is en dat u vlug weer met de auto de weg op kunt.

24 uur bereikbaar

Wij willen onze klanten te allen tijde kunnen helpen. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. U kunt dus altijd uw schade doorgeven. Daarnaast hebben wij een online schadeformulier dat u kunt invullen. Kies de manier waarop u uw schade wilt doorgeven en maak snel een afspraak voor spotrepair bij ons in omgeving Den Bosch, Schijndel en Vught. Het schadeformulier vindt u op onze website. Als u liever bent, kunt u ons bereiken via 073-5513255.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving