N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Uitdeuken zonder lakschade

Uitdeuken zonder lakschade wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Het is dé manier om kleine lakschade gemakkelijk en snel te herstellen. U kunt dit laten doen door een professioneel autoschadeherstelbedrijf, zoals Ackermans Autoschades. Wij zijn gevestigd in Sint-Michielsgestel, niet ver van Schijndel, Vught, Den Bosch, Boxtel en Best. Wij staan bekend om onze uitstekende en persoonlijke service. Daarnaast kunnen wij onze klanten goed vakmanschap leveren.

Hoe werkt uitdeuken zonder lakschade

Het kan gebeuren dat er een deuk in uw auto komt. Misschien bent u per ongeluk tegen een andere auto gereden of zag u net te laat een paaltje staan. Wanneer de deuk klein is en er is weinig tot geen schade aan de lak is het onnodig om de auto te spuiten. In zo’n geval kiest een autoschadeherstelbedrijf er vaak voor om de auto uit te deuken. Dan wordt gesproken van uitdeuken zonder lakschade. Het uitdeuken gebeurt met behulp van een trekapparaat, hamer en uitdeuktas. Ackermans Autoschades heeft daarnaast een Miracle uitdeuksysteem om plaatwerkdelen die alleen van de buitenzijde bereikbaar zijn eenzijdig uit te kunnen deuken.

Schade melden

Voordat wij uw auto kunnen uitdeuken zonder lakschade, zult u uw schade eerst moeten melden. Dit kunt u op meerdere manieren doen. Allereerst kunt u online het schadeformulier invullen. Het is tevens mogelijk om te bellen naar 073-5513255. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan ons autoschadeherstelbedrijf op de Halderse Akkers 5 in Sint-Michielsgestel.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving