N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Vervangende auto bij reparatie

Het is zeer handig om een vervangende auto te krijgen bij een reparatie. Zeker wanneer u afhankelijk bent van uw auto, bijvoorbeeld om naar uw werk te gaan, is een vervangende auto vaak noodzakelijk. Niet ieder autoschadeherstelbedrijf biedt u vervangend vervoer aan, en zeker niet gratis. Ackermans Autoschades, gelegen in Sint-Michielsgeste. doet dit daarentegen wel. Bij ons krijgt u gratis vervangend vervoer indien u dit nodig heeft.

Gratis een vervangende auto bij een reparatie

Er zijn voldoende mensen afhankelijk van hun auto. Als hun auto gerepareerd moet worden, hebben zij dan ook vervangend vervoer nodig. Wij kunnen dit voor u regelen. Zo zorgen we ervoor dat u mobiel blijft. Als u voor uw werk altijd een bus gebruikt en deze is kapot, is het nog vervelender als deze schade heeft. U kunt uw werk dan niet meer uitvoeren. Gelukkig hebben wij naast een gewone vervangende auto ook een bus voor u tijdens een reparatie. Dit is een Opel Vivaro die is uitgerust met een airco, elektrische ramen, trekhaak en navigatie. Zo kunt u gewoon blijven werken. Al ons vervangend vervoer is gratis.

Haal- en brengservice

Heeft u geen vervangende auto nodig bij een reparatie, maar zou u wel graag willen dat wij uw auto komen ophalen en terugbrengen? Dat is mogelijk bij ons. Een haal- en brengservice door heel de regio van Vught, Best, Den Bosch, Schijndel en Boxtel is namelijk onderdeel van onze reparaties. Als u meer wilt weten over onze diensten of graag een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via 073-5513255.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving