N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Onderhoud / Reparatie

Bij Ackermans werken deskundige mensen. Zij hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis. Ook voor onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door periodiek onderhoud gaat u altijd veilig en zonder zorgen op weg. Daarnaast is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto. Hierbij valt te denken aan het verversen van olie, afstellen van de remmen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor nieuwe banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers is Ackermans de beste keus.
Is uw auto toe aan de Algemene Periodieke Keuring, laat dan uw auto keuren. De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Gratis APK

Gelukkig zijn de moderne auto’s kwalitatief uitstekend en minder onderhoudsgevoelig dan vroeger. Vaak voldoet één APK keuring en één grote beurt per jaar uitstekend. Bij Ackermans is het extra aantrekkelijk om de APK keuring te combineren met een ‘Grote Beurt’. Bij een combinatie voeren wij de APK keuring namelijk gratis voor u uit.

Neem contact op

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving