N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

APK Boxtel

Voor een deskundige APK in omgeving Boxtel bent u bij Ackermans Autoschades aan het juiste adres. Wij zijn een universeel autoschadeherstelbedrijf in Sint-Michielsgestel, gelegen in de regio van Boxtel, Schijndel, Den Bosch, Best en Vught. Bij ons is de klant koning en u kunt altijd rekenen op een persoonlijke behandeling. Daarnaast hebben wij een hoge graad van vakmanschap te bieden.

Gratis APK in regio Boxtel

De Algemene Periodieke Keuring, in de volksmond ook wel bekend als APK, is wettelijk verplicht. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto dient u deze eens in de vier, tot eens per jaar te laten keuren. Tijdens de APK wordt getest of uw auto aan alle milieu- en veiligheidseisen voldoet. Na afloop wordt een keuringsrapport opgesteld. Hierin worden reparatie- en adviespunten aangegeven. Bij afkeuring wordt aangegeven waarom de auto is afgekeurd. Bij Ackermans Autoschades is het mogelijk om de APK te combineren met een jaarlijkse onderhoudsbeurt. De APK wordt dan geheel gratis voor u uitgevoerd bij ons in regio Boxtel.

Afspraak maken

Voor een APK bij ons in de regio van Boxtel dient u een afspraak te maken. U kunt daarvoor bellen naar 073-5513255. U kunt ook bij ons langskomen op de Halderse Akkers 5 in Sint- Michielsgestel. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving