N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

APK keuring Schijndel

Ackermans Autoschades verzorgt graag voor u een APK keuring in omgeving van Schijndel, Den Bosch en Best. U kunt bij ons al decennia terecht voor autoschadeherstel, onderhoud en spuitwerk. Ook een APK keuring behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit en een persoonlijke behandeling.

Wat houdt een APK keuring in regio Schijndel in?

Een APK keuring wordt verplicht door de overheid. Door middel van deze keuring wordt getest of uw auto nog voldoet aan eisen omtrent milieu en veiligheid. Zo wordt getest hoeveel uitlaatgassen uw auto uitstoot. Daarnaast worden de remmen, schokdempers, stuurinrichting, carrosserie, wielophanging, banden en verlichting getest. Een APK keuring dient bovendien als registratie voor uw voertuig. Zo worden de kilometerstand, het voertuigbewijs, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof geregistreerd door de APK-keurmeester. Ook bij ons in omgeving Schijndel zijn deze zaken onderdeel van een APK keuring.

Gratis APK keuring

Wij bieden u een mogelijkheid een gratis APK keuring bij ons in regio van Schijndel, Boxtel en Vught uit te laten voeren. Dit is het geval wanneer u de APK keuring combineert met een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Als u interesse heeft, kunt u bij ons langskomen op de Halderse Akkers 5 in Sint-Michielsgestel of bellen naar 073-5513255. Wij kunnen dan gelijk een afspraak maken voor uw APK keuring.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving