N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Lekschade auto

Als u lakschade aan uw auto heeft, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Daarvoor bent u bij Ackermans Autoschades in Sint-Michielgestel, gelegen in de omgeving van Den Bosch en Best aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel autoschadeherstelbedrijf dat voor u ieder onderdeel van uw auto kan repareren. Wij hechten bij ons werk zeer veel waarde aan het leveren van vakmanschap en een persoonlijke behandeling van de klant.

Wat zijn de oplossingen bij lakschade aan uw auto?

Als u lakschade heeft aan uw auto zijn er diverse oplossingen. Welke u het best kunt kiezen, hangt af van de ernst van de schade. Bij kleine lakbeschadigingen is spotrepair vaak al voldoende. De lak wordt dan snel en voordelig behandeld op de plaatsen waar de lak wat beschadigd is. Als de lak ernstig beschadigd is, is spotrepair niet voldoende. Dan is het nodig om de auto opnieuw te spuiten. Daarvoor gaat uw auto in onze spuitcabine waar deze in de juiste kleur wordt overgespoten.

24-uur service

Wij begrijpen als geen ander dat u snel van de lakschade aan uw auto af wilt. Daarom kunt u schade bij ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week melden. Wij maken daarna gelijk een afspraak om de schade te herstellen in onze werkplaats in de omgeving van Schijndel, Boxtel en Vught. U kunt schade melden via het online schadeformulier of door te bellen naar 073-5513255.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving