N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Goedkoop schadeherstel

Goedkoop schadeherstel is mogelijk bij Ackermans Autoschades. Wij bewijzen u dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om beschadigingen aan uw auto te laten repareren. Bij ons bent u gegarandeerd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en een klantvriendelijke service. Wacht niet langer als u schade heeft en kom gelijk naar Ackermans Autoschades. U vindt ons in Sint-Michielsgestel, gelegen in de buurt van Vught, Den Bosch, Boxtel, Schijndel en Best.

Goedkoop en professioneel schadeherstel bij Ackermans Autoschades

Het maakt bij ons niet uit wat voor soort schade u heeft. Wij kunnen het vrijwel altijd goedkoop voor u herstellen. Zo kunnen wij bij lakschade vaak goedkoop repareren door middel van spotrepair. De auto hoeft dan niet opnieuw gespoten te worden. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor ruitschade, het uitdeuken van uw auto, kunststof reparatie en aluminium schadeherstel. In alle gevallen geldt dat wij dit voor een voordelige prijs doen. Wij garanderen u goedkoop en professioneel schadeherstel.

Een vervangende auto

Als u uw auto bij ons achterlaat voor goedkoop schadeherstel, heeft u tijdelijk geen vervoer meer. Als u uw auto niet kunt missen, regelen wij daarom gratis vervangend vervoer voor u. Zo blijft u mobiel. Als u interesse heeft in ons schadeherstel, kunt u ons online schadeformulier invullen. U kunt ook bellen naar 073-5513255. Op dit telefoonnummer zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving