N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Spotrepair Best

Als u lakschade heeft, kan spotrepair in omgeving Best, Vught of Schijndel de oplossing zijn. Hiervoor kunt u terecht bij Ackermans Autoschades. Wij herstellen alle soorten schades aan uw auto, van lakschade tot ruitschade. Bij ons is de klant koning. U kunt rekenen op een persoonlijke service en een bereikbaarheid van 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Deskundige spotrepair in regio Best

Spotrepair is uiterst geschikt bij kleine lakschade. Dan is het vaak overdreven om de auto opnieuw te spuiten. Bij spotrepair wordt de lak plaatselijk behandeld. Hierbij wordt er goed op gelet dat de beschadigde lak weer dezelfde kleur krijgt als de rest van uw auto, dat de verf goed hecht en dat er een passende glansgraad is. Dit kan zeer snel gebeuren. Vaak is de lak van uw auto al binnen enkele uren hersteld. Als u zeker wilt zijn van kwalitatieve spotrepair, bent u bij Ackermans Autoschades in regio Best aan het juiste adres.

Online schadeformulier

Wij maken het u zeer gemakkelijk om schade te melden. Dit kunt u namelijk doen via ons online schadeformulier. Hier kunt u aangeven wat voor schade u heeft en op basis daarvan bepalen wij wat er moet gebeuren. Wij zoeken zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor spotrepair of een andere behandeling bij ons in omgeving Best, Den Bosch en Boxtel. Belt u liever om een afspraak te maken? Dat is ook mogelijk. U kunt ons bereiken via 073-5513255.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving