N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Oldtimer spuiterij

Bent u op zoek naar een oldtimer spuiterij? Dan heeft u die bij dezen gevonden. Ackermans Autoschades is een autoschadeherstelbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van oldtimers. Wij kunnen ieder type oldtimer restaureren en zo in oude glorie herstellen. Soms is daarvoor spuitwerk nodig. Daarvoor hebben wij een eigen spuiterij. U vindt ons in Sint-Michielsgestel, gelegen in de regio van Schijndel, Den Bosch, Best, Boxtel en Vught.

Oldtimer spuiterij bij autoschadeherstelbedrijf Ackermans Autoschades

Wij beschikken over onze eigen spuiterij. In deze spuiterij kunnen wij een gewone auto, maar ook een oldtimer overspuiten. Wij maken gebruik van een nauwkeurige mengformule, zodat we zeker weten dat we de juiste kleur hebben samengesteld. Eerst wordt een kleurcontrole uitgevoerd en daarna kan onze spuiterij beginnen met het overspuiten van uw oldtimer. Daarna wordt de auto voor 30 minuten op een temperatuur van 60° Celsius gedroogd. Als er meer restauratiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd aan uw oldtimer is dat ook mogelijk. Wij kunnen ieder onderdeel van de auto restaureren indien nodig.

De veelzijdigheid van onze spuiterij

Onze spuiterij wordt niet alleen gebruikt om uw oldtimer of een andere auto over te spuiten. Wij spuiten namelijk ook geregeld industriële voorwerpen, zoals keukens, meubels, radiatoren en motoren. Heeft u interesse in ons spuitwerk? Neem dan contact met ons op via 073-5513255 of bezoek ons op de Halderse Akkers 5 in Sint-Michielsgestel.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving