N

Goed betaalbaar

N

Complete schadeafhandeling

N

vervangend vervoer

N

50 jaar ervaring

Opknappen oldtimer

Voor het opknappen van een oldtimer bent u bij Ackermans Autoschades aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring als het gaat om de restauratie van oldtimers. Dat is echter niet het enige dat wij doen. U kunt bij ons ook terecht voor autoschadeherstel, onderhoud of spuitwerk. Wij zijn uniek dankzij ons vakmanschap en onze klantvriendelijkheid. Zo zijn wij maar liefst 24 uur per dag te bereiken om schade te melden.

Hoe verloopt het opknappen van uw oldtimer?

Wij kunnen pas beginnen met het opknappen van uw oldtimer als wij weten wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Om deze te bespreken, maken wij dan ook altijd eerst een afspraak met u. U mag daarin aangeven wat er moet gebeuren en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Als alles besproken is, kunnen wij beginnen met de restauratiewerkzaamheden. Deze kunnen sterk variëren. Soms hoeven wij de auto alleen te voorzien van een nieuwe verflaag, terwijl we andere keren de motor, het chassis en het interieur geheel moeten vervangen. Na de restauratie kunt u volop gaan genieten van uw oldtimer.

Afspraak voor het bespreken van uw wensen en budget

Zoals eerder aangegeven, maken wij eerst altijd een afspraak om het een en ander te bespreken, voordat wij beginnen met het opknappen van uw oldtimer. Deze afspraak kunt u maken door te bellen naar 073-5513255. U kunt ook altijd langskomen bij ons op de Halderse Akkers 5 in Sint-Michielsgestel, te vinden in de regio van Vught, Best, Den Bosch, Schijndel en Boxtel.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ackermans autoschades

Halderse Akkers 5
5271 VP St. Michielsgestel
T: 073 - 55 132 55
E: info@ackermans.nl

Klik hier voor een routebeschrijving